Welkom op GordijnVoordeel.nl

Binnen ons bedrijf doen wij alle werkzaamheden met z'n tweeen, van inkoop/verkoop tot en met de stoffeerwerkzaamheden. Hierdoor wordt voorkomen dat er enige miscommunicatie ontstaat met de klant en zorgen wij ervoor dat de klant altijd met dezelfde personen te maken krijgt.

Hierdoor zijn onze winkeltijden wat beperkter, maar voor de klant stukken prettiger in de omgang. De winkel is geopend op donderdag van 9.00 t/m 21.00 uur, vrijdag van 9.00 t/m 17.00 uur en zaterdag van 10.00 t/m 17.00 uur. Wij ontvangen u ook graag op tijden die u beter uitkomt. U kunt hiervoor altijd een afspraak maken met Niels Withaar. U kunt hem telefonisch bereiken op het mobiele nummer 06 53103483.

Wij zijn niet aangesloten bij grote inkooporganisaties: wij selecteren onze eigen collecties die met zorg worden uitgezocht om zaken zoals krimpende gordijnen, slecht laminaat en dergelijke te voorkomen. Wij selecteren met zorg voor u om voor een betaalbare prijs een mooi en uiteraard goed product te plaatsen zodat u weer jaren met uw nieuwe aankleding vooruit kunt. Tevens komen wij, indien u dat wenst, altijd vrijblijvend met stalen bij u op bezoek en krijgt u gratis een persoonlijke offerte. U heeft bij ons geen verplichtingen, wij willen dat u de juiste keus maakt.

De koffie staat klaar!


Enkele producten